In een boeiende en inspirerende tentoonstelling hebben tien enthousiaste fotografen uit de Kanaalstreek op 17 december hun indrukwekkende werk gepresenteerd. De expositie, gehouden op de locatie Handelsstraat 56 te Stadskanaal, bood bezoekers een unieke kans om een verscheidenheid aan stijlen te bewonderen, waaronder natuurfotografie en urbex.

De fotografen, waaronder lokale talenten Ineke Pals, Johan Mooibroek, Rene Scheuneman, Dorien van der Vlag, Natascha de Vries, Sasja Michalski, Jeroen Werkman, Dorien Alberts Stuivenberg, André Dümmer en Harry Glazenborg, hebben met hun uiteenlopende achtergronden en perspectieven een boeiende collectie samengesteld.

Bezoekers werden verwelkomd in een sfeervolle omgeving waarin de foto’s op een kunstzinnige manier waren tentoongesteld. De expositie bood niet alleen veel kijkplezier, maar gaf ook de gelegenheid om in gesprek te gaan met de gepassioneerde fotografen. Elk van hen deelde met enthousiasme de verhalen achter hun meest bijzondere foto’s, waardoor bezoekers meer te weten konden komen over achtergronden en beweegredenen van de fotograaf.

Een van de bijzonderheden van de expositie was de mogelijkheid voor geïnteresseerden om de tentoongestelde foto’s te kopen. De fotografen boden hun werk te koop aan, wat resulteerde in een succesvolle samenkomst van kunstliefhebbers en lokale talenten.

“Dit evenement was niet alleen een viering van fotografie, maar ook een manier om onze lokale kunstenaars te ondersteunen. We zijn trots op de diversiteit aan talenten in onze regio en kijken uit naar meer van dergelijke evenementen in de toekomst,” verklaarde een bezoeker.

De expositie was een samenkomst van creativiteit van en bewondering voor het lokale talent en in deze vorm zeker voor herhaling vatbaar.