Open call

Het Knoalster Fotocollectief nodigt je uit voor een kunstmarkt op zaterdag 27 en zondag 28 Juli 2024. Tijdens deze kunstmarkt kun je je werk tentoonstellen en verkopen, ook is dit een leuke gelegenheid om met andere kunstenaars te netwerken of te brainstormen.

Aan de kunstmarkt zijn geen verdere kosten verbonden. Hoogheem Erfgoed & Logies te Nieuwolda stelt haar landbouwmuseum kostenloos beschikbaar voor de standhouders. Je dient als kunstenaar zelf materialen mee te nemen om te presenteren. Heb je een tafel of een houten kuubskist nodig om te presenteren dan kunnen wij dit tegen een klein bedrag voor je regelen. Tafel 10 euro p/s of 2 kuubskisten voor 30 euro.

Beide dagen is de expositie/kunstmarkt geopend van 13 tot 16 uur. Bezoekers betalen 3,50 euro entree voor het museum en de kunstmarkt/expositie. Koffie en thee zijn ter plaatse verkrijgbaar.

Wie zoeken we?

Kunstenaars in de breedste zin van het woord, dus schilderijen, beelden, glas, vilt, enz, enz. Het maakt niet uit of je professional bent of hobbist, we willen iedereen een leuk podium bieden om zichzelf te presenteren!

Hoe meld je je aan?

Stuur een email naar sasjamichalski@hotmail.com en stel je in de email voor, vertel wat je doet en stuur even een voorbeeld foto mee. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

We verheugen ons op je deelname!!!

De details nog even op een rijtje

Kunstmarkt Knoalster Fotocollectief
27 & 28 Juli 2024
13.00 – 16.00 uur

Hoogheem Erfgoed & logies
Langeweg 2 Nieuwolda

Contactpersoon: Sasja Michalski
sasjamichalski@hotmail.com

Whatsapp: 06 575 60 922